woensdag 19 februari 2014

verslag van de kwis


14 februari 14... voor sommigen een romantische valentijn, voor anderen een avond om eens stevig te gaan kwissen in de kiem.
Het is intussen een jaarlijkse traditie geworden, maar ook ieder jaar nog altijd een groot succes.
Ook deze editie was het een (ont)spannende avond met vele leuke kwisvragen en hersenkronkels en antwoorden op dat topje van de tong die er maar niet uitkomen.
Fun alom, beloond met een mooie prijs voor iedereen, dankzij de vrijgevige middenstand van Ruddervoorde.
De kwis... een stevige boterham qua organisatie en opzetten, maar we doen het met plezier als we zien hoeveel plezier de mensen er aan hebben!

Hier enkele reactie's van tevreden deelnemers:
*De kwis zat heel goed in elkaar. Wij hebben ons reuze geamuseerd
*De kwis was weer zeer goed voorbereid, heel divers en ingenieus in elkaar gestoken, met veel uiteenlopende thema's dus echt wel kwaliteit.
*ik moet jullie allen feliciteren voor de organisatie rond de kwis en tevens een dikke proficiat aan de kwismaster voor zijn veelzijdigheid in de vragen, de leuke tafelronden en de aardige vragen rond de filmpjes.
Hopelijk doen jullie volgend jaar verder want jullie zijn steeds een aanrader als kwis organisator.

*Het niveau was goed, niet té moeilijk maar ook niet té gemakkelijk. De vragen waren heel gevarieerd zodat iedereen wel iets wist (een goed gevoel J).

Voor degene die toch in detail willen uitpluizen hoe goed ze gescoord hebben, hier het overzicht...
https://drive.google.com/file/d/0BzhWvYiO6jPhR2JGUEMtVm5TNzA/edit?usp=sharing

Tot volgend jaar?

Was u er dit jaar niet bij, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden wanneer de volgende kwis is, stuur dan een mailtje met uw gegevens naar oc@ruddervoorde.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten