vrijdag 7 februari 2014

ALGEMENE WEETJES

We kunnen wel zeggen dat onze 1e papa-activiteit een succes was! Voor herhaling vatbaar dus.

Ondertussen krijgt de mama-activiteit stilletjesaan ook al wat vorm... maar later meer hierover :)


Ondertussen nadert onze Valentijnskwis met rasse schreden. Nog even meegeven dat de deuren opengaan om 19u30. Om 20u00 start dan de kwis.


Ook de carnaval-ploeg zit ondertussen niet stil. Alles wordt volop voorbereid opdat al de verklede jongste schoolkinderen een hoop plezier kunnen beleven.
WAAR IS DA FEESTJE??? HIER IS DA FEESTJE !!!


Graag willen we nog even van de gelegenheid gebruik maken om Unizo te bedanken voor de samenwerking bij de eindejaarsactiviteit. Wij vonden het leuk, en hopelijk jullie ook.
Bovendien heeft het ons aardig wat centjes opgebracht, zodat we ons potje zien aangroeien, om volgende projecten te kunnen waarmaken.
AAN ALLEN DANK HIERVOOR !


Begin alvast uw zolder eens op te kuisen en de kinderen hun speelgoed te sorteren, want onze 2e kinderrommelmarkt komt eraan! Schrijf alvast zondag 16 maart 2014 in uw agenda.
Later krijg je hier nog bericht van via een flyer in de schoolagenda.


Jullie weten vast dat wij contact hebben met de gemeente, Mevr. Crevits, ... om het verkeer veiliger te krijgen in Ruddervoorde. U heeft vast ook de extra editie van de schoolkrant onder ogen gekregen.
Heeft u hier zelf vragen, opmerkingen, suggesties, ... bij, kan u ons hiervoor altijd bereiken op volgend e-mailadres bereiken :
oc@ruddervoorde.be

Alle hulp, info, ... hieromtrent is welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten